Kokonaisuus syntyy laadukkaista yksityiskohdista

Toimintamme ytimessä ovat omistautuminen ja jatkuva kehitys. Yli 30 vuoden kokemuksella ja toimivalla laatujärjestelmällä varmistamme parhaat ratkaisut yksityiskohdista suuriin kokonaisuuksiin. Rehellisyys ja avoin kanssakäyminen ovat meille tärkeitä. Nojaamme eettisesti kestäviin valintoihin kantaen vastuuta ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista.

Ympäristö ja työturvallisuus

Ympäristö on meille tärkeä. Javaskon johto on sitoutunut ympäristöasioiden hyvään hoitamiseen ja ympäristöjärjestelmän jatkuvaan parantamiseen. Myös jokainen työntekijämme on tietoinen ympäristönäkökohdista omassa työssään ja osaa ottaa ne huomioon. Ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu ISO 14001 -standardin mukaisesti.

Olemme sitoutuneet toiminnassamme työterveyden ja -turvallisuuden jatkuvaan edistämiseen. Noudatamme sertifioitua ISO 45001 -työturvallisuusjärjestelmää.

Reagointia ja räätälöintiä

Tehtävämme on palvella virheettömästi ja ketterästi, jotta asiakkaamme voi keskittyä omaan osaamiseensa. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joissa osaamisemme edistää asiakkaidemme kilpailukykyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimintamme ytimessä ovat omistautuminen ja jatkuva kehitys. Vuosikymmenten kokemuksella ja toimivalla ISO 9001 -laatujärjestelmällä varmistamme parhaat ratkaisut yksityiskohdista suuriin kokonaisuuksiin.