Koneesi vastuullinen rakentaja

Me omistaudumme. Siksi voimme tarjota avuksesi syvällistä ymmärrystä ja vahvaa kokemusta. Javasko tunnetaan keskiraskaan teknologiateollisuuden järjestelmätoimittajana, jonka vahvuutena ovat laajat laitekokonaisuudet.

Tehtävämme on palvella sinua niin, että voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Se tarkoittaa tinkimätöntä vastuunkantoa ja aitoa innostusta viimeistellä tuotteet asiantuntevasti asiakkaittesi tarpeisiin, on kyse sitten protovalmistuksesta, yksittäistuotteista, massaräätälöidyistä tuotteista tai sarjatuotannosta.

Konekanta

Konekantamme on laaja ja ajanmukainen. Tämän ansiosta meiltä onnistuvat niin protovalmistus, massaräätälöidyt tuotteet kuin sarjatuotantokin.

Tutustu

Referenssit

Olemme pitkäaikainen luottokumppani jo monelle yritykselle. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä teknologiateollisuuden markkinajohtajia, joiden tuotelaatuvaatimukset ovat korkeat.

Tutustu

Tapa toimia

Olemme kehittäneet toimintatapojamme ja rakentaneet luotettavaa toimittajaverkostoa yli 30 vuotta. Palveluidemme korkea laatu, ympäristöasiat ja työturvallisuus ovat meille tärkeitä.

Tutustu

Meille töihin

Rekrytoimme osaajia, joille koneiden maailma on toinen koti. Oletko etsimämme ammattilainen? Laita hakemus jo tänään ja liity huipputiimiimme.

Tutustu