Koneiden maailma tarvitsee suunnannäyttäjän

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia vahvaan joukkoomme. Tällä hetkellä meitä javaskolaisia on noin 90. Teemme töitä omistautuneella asenteella. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä.

Katso videolta, millaista on työskentely Javaskolla. Sivun alhaalta löydät avoimet työpaikat.

Meillä on paljon pitkiä työsuhteita. Tähän on varmasti vaikuttanut vaihteleva työ sekä mahdollisuus tehdä erilaisia työtehtäviä omaan osaamisensa mukaisesti.

Hae meille töihin! Meillä pääset kirjaimellisesti käsiksi mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin ja mahdollisuuteen kehittyä ammattilaisena. Järjestämme mielellämme tarvittavat lisäkoulutukset ja tarjoamme työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Avoimet työpaikat, koulutussopimukset, oppisopimukset ja kesätyöt

Haemme jatkuvasti osaajia keskiraskaiden terästuotteiden valmistukseen. Merkittävä osuus tuotannostamme on ns. yksittäistuotantoa, mikä edellyttää kykyä tehdä työ asiakkaidemme työpiirustusten antamin tiedoin ilman aikaisempaa kokemusta juuri vastaavasta kappaleesta.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja koulutussopimuksella ja oppisopimuksella. Myös kesätöitä tarjolla!

Lisätietoja ja hakulinkit löytyvät alta.

Otamme tekniikan alan opiskelijoita työharjoitteluun mm. CNC-koneistukseen, levy- ja hitsaustyöhön sekä automaatio- ja kokoonpanoasennukseen. Ensimmäiset harjoittelut tehdään yleensä koulutussopimuksella. Koulun teoriaopintojen edettyä riittävän pitkälle ja hyvien harjoittelukokemusten jälkeen voimme tehdä myös oppisopimuksia. Hyvien harjoittelukokemusten myötä annamme mielellämme myös kesätöitä.

Hae tästä

Oletko reipas ja toimeentarttuva logistiikka-alan osaaja tai sellaiseksi haluava? Työtehtäviin kuuluu mm. tavaran lähetys- ja vastaanottotehtäviä, trukki- ja nosturityötä, tuotteiden kuljetusta varaston ja tuotannon välillä sekä muita tuotannon tukitehtäviä.

Edellytämme valmiutta tehdä monipuolisesti erilaisia varastotehtäviä, atk-osaamista sekä ajokorttia. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, joten laita hakemus pikaisesti.

Lisätietoa varastotyöntekijän tehtävästä antavat Jyrki Vessari, p 0500 468 265 tai Tero Karjalainen, p. 050 577 2149.

 

Hae tästä

Haemme jatkuvasti automaatioasentajia ja kokoonpanoasentajia koneiden ja laitteiden kokoonpanoon. Työ sisältää kokemuksen ja osaamisen mukaan mm. automaatioasennusta, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja mekaniikka-asennuksia. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Matti Nokelainen, puh. 050 361 2684.

Hae tästä

Haemme kokeneita CNC-koneistajia koneistamomme keskisuurille aarporille sekä suurille pitkäjyrsinkoneille. Työhön kuuluu varsinaisen koneistuksen lisäksi asetusten ja nostojen suunnittelu sekä työstökoneen ohjelmointi, joten odotamme sinulta monipuolista kokemusta koneistuksesta sekä työstökoneohjelmoinnin perusteiden hallitsemista.

Työpaikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi verkkosivujemme kautta pikaisesti!

Lisätietoa CNC-koneistajan tehtävistä antaa Jyrki Vessari, p 0500 468 265.

Hae tästä

Haemme kokenutta työstökoneohjelmoijaa tuottamaan ja kehittämään työstökoneohjelmia koneistamomme työstökoneille. Olet läheisessä yhteistyössä niin koneistajiemme, tuotannonsuunnittelumme kuin asiakkaisemme suunnittelijoiden ja työkalutoimittajienkin kanssa. Tehtävä edellyttää itsenäistä kehityshakuista lähestymistapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytössämme olevat ohjelmointikielet ovat Heidenhain, Okuma, Fanuc ja CAM-ohjelmistona EdgeCAM.

Lisätietoja CAD/CAM-ohjelmoijan työtehtävistä antaa Jyrki Vessari, 050 046 8265.

Hae tästä

Etsimme luokkahitsaustaitoisia levyseppähitsaajia, jotka hallitsevat sekä levytyönkokoonpanotyön
että hitsauksen (MIG/MAG). TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. Mahdollisesti vanhentuneiden
hitsauspätevyyksien uusinta hoituu meillä helposti.

Lisätietoa levyseppähitsaajan tehtävistä antaa Rauno Laitinen, p 050 379 1221.

Hae tästä

Haemme lisäresurssia kehittämään hitsauksemme automatisointia ja mekanisointia. Hakijalta
edellytetään vahvaa osaamista hitsausrobottien ohjelmoinnista ja osallistumista myös käytännön
tuotantotyöhön. Offline-ohjelmointiosaaminen (esim. Delfoi Arc) katsotaan eduksi.

Lisätietoa hitsausrobottiohjelmoijan tehtävistä antaa Tero Karjalainen, p 050 577 2149.

Hae tästä