Koneiden maailma tarvitsee suunnannäyttäjän

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia vahvaan joukkoomme. Tällä hetkellä meitä javaskolaisia on noin 90. Teemme töitä omistautuneella asenteella. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä.

Meillä on paljon pitkiä työsuhteita. Tähän on varmasti vaikuttanut vaihteleva työ sekä mahdollisuus tehdä erilaisia työtehtäviä omaan osaamisensa mukaisesti.

Hae meille töihin! Meillä pääset kirjaimellisesti käsiksi mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin ja mahdollisuuteen kehittyä ammattilaisena. Järjestämme mielellämme tarvittavat lisäkoulutukset ja tarjoamme työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti osaajia keskiraskaiden terästuotteiden valmistukseen. Merkittävä osuus tuotannostamme on ns. yksittäistuotantoa, mikä edellyttää kykyä tehdä työ asiakkaidemme työpiirustusten antamin tiedoin ilman aikaisempaa kokemusta juuri vastaavasta kappaleesta.

AARPORAAJA / KONEISTAJA
Haemme kokeneita koneistajia koneistamomme keskisuurille aarporille sekä suurille pitkäjyrsinkoneille. Työhön kuuluu varsinaisen koneistuksen lisäksi asetusten ja nostojen suunnittelu sekä työstökoneen ohjelmointi, joten odotamme sinulta monipuolista kokemusta koneistuksesta sekä työstökoneohjelmoinnin perusteiden hallitsemista.

Lisätietoa aarporaajan tehtävistä antaa Jyrki Vessari, p 0500 468 265, jyrki.vessari(a)javasko.fi.

CAD/CAM-OHJELMOIJA
Haemme kokenutta työstökoneohjelmoijaa tuottamaan ja kehittämään työstökoneohjelmia koneistamomme työstökoneille. Olet läheisessä yhteistyössä niin koneistajiemme, tuotannonsuunnittelumme kuin asiakkaisemme suunnittelijoiden ja työkalutoimittajienkin kanssa. Tehtävä edellyttää itsenäistä kehityshakuista lähestymistapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytössämme olevat ohjelmointikielet ovat Heidenhain, Okuma, Fanuc ja CAM-ohjelmistona EdgeCAM.

Lisätietoja CAD/CAM-ohjelmoijan työtehtävistä antaa Jyrki Vessari, 050 046 8265, jyrki.vessari(a)javasko.fi.

LEVYSEPPÄHITSAAJA
Etsimme luokkahitsaustaitoisia levyseppähitsaajia, jotka hallitsevat sekä levytyönkokoonpanotyön että hitsauksen (MIG/MAG). TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. Mahdollisesti vanhentuneiden hitsauspätevyyksien uusinta hoituu meillä helposti.

Lisätietoa levyseppähitsaajan tehtävistä antaa Rauno Laitinen, p 050 379 1221, rauno.laitinen(a)javasko.fi.

HITSAUSROBOTTIOHJELMOIJA
Haemme lisäresurssia kehittämään hitsauksemme automatisointia ja mekanisointia. Hakijalta edellytetään vahvaa osaamista hitsausrobottien ohjelmoinnista ja osallistumista myös käytännön tuotantotyöhön. Offline-ohjelmointiosaaminen (esim. Delfoi Arc) katsotaan eduksi.

Lisätietoa hitsausrobottiohjelmoijan tehtävistä antaa Tero Karjalainen, p 050 577 2149, tero.karjalainen(a)javasko.fi.

AUTOMAATIOASENTAJA
Onko sinulla kokemusta koneiden ja laitteiden automaatio-/sähköasennuksista? Haemme automaatioasentajia koneiden ja laitteiden kokoonpanoon. Työ sisältää kokemuksen mukaan myös hydrauliikka-, pneumatiikka- ja mekaniikka-asennuksia, joista aiempi kokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoa automaatioasentajan tehtävistä antaa Matti Nokelainen, 050 361 2684, matti.nokelainen(a)javasko.fi

Hakemukset sähköpostilla paivi.kansanaho(a)javasko.fi