Koneiden maailma tarvitsee suunnannäyttäjän

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia vahvaan joukkoomme. Tällä hetkellä meitä javaskolaisia on noin 100. Teemme töitä omistautuneella asenteella. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä.

Meillä on paljon pitkiä työsuhteita. Tähän on varmasti vaikuttanut vaihteleva työ sekä mahdollisuus tehdä erilaisia työtehtäviä omaan osaamisensa mukaisesti. Lähetä meille hakemuksesi ja jutellaan lisää!

Avoimet työpaikat

Haemme levyseppä-hitsaajia ja CNC-koneistajia keskiraskaiden terästuotteiden valmistukseen levytyöosastollemme ja koneistamon aarporille. Valtaosa tuotannostamme on ns. proto- ja projektivalmistusta, mikä edellyttää kykyä tehdä työ asiakkaidemme työpiirustusten antamin tiedoin ilman aikaisempaa kokemusta juuri vastaavasta kappaleesta.

Levyseppä-hitsaajat tekevät tehtävänimikkeensä mukaisesti sekä levyseppä- että hitsaustyön. Työtä tehdään enimmäkseen kahdessa vuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös kolmivuorotyöhön.

Koneistajan työhön kuuluu varsinaisen koneistuksen lisäksi asetusten ja nostojen suunnittelu sekä työstökoneen ohjelmointi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä ja innostusta kehittää ammattitaitoaan edelleen monipuolisen tuotekirjon parissa. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Tuotantopäällikkö Juha Mäkelä 0500 643 188 (levyseppä-hitsaajat)
Tuotantopäällikkö Jyrki Vessari 0500 468 265 (CNC-koneistajat)

Hakemukset sähköpostilla paivi.korkeala@javasko.fi