Koneiden maailma tarvitsee suunnannäyttäjän

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia vahvaan joukkoomme. Tällä hetkellä meitä javaskolaisia on noin 90. Teemme töitä omistautuneella asenteella. Työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat meille tärkeitä.

Meillä on paljon pitkiä työsuhteita. Tähän on varmasti vaikuttanut vaihteleva työ sekä mahdollisuus tehdä erilaisia työtehtäviä omaan osaamisensa mukaisesti.

Hae meille töihin! Meillä pääset kirjaimellisesti käsiksi mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin ja mahdollisuuteen kehittyä ammattilaisena. Järjestämme mielellämme tarvittavat lisäkoulutukset ja tarjoamme työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellan lisää!

Avoimet työpaikat

Haemme levyseppähitsaajia ja CNC-koneistajia keskiraskaiden terästuotteiden valmistukseen levytyöosastollemme ja koneistamon aarporille. Merkittävä osuus tuotannostamme on ns. yksittäistuotantoa, mikä edellyttää kykyä tehdä työ asiakkaidemme työpiirustusten antamin tiedoin ilman aikaisempaa kokemusta juuri vastaavasta kappaleesta.

AARPORAAJA
Haemme kokeneita koneistajia koneistamomme keskisuurille aarporille sekä suurille pitkäjyrsinkoneille. Työhön kuuluu varsinaisen koneistuksen lisäksi asetusten ja nostojen suunnittelu sekä työstökoneen ohjelmointi, joten odotamme sinulta monipuolista kokemusta koneistuksesta sekä työstökoneohjelmoinnin perusteiden hallitsemista.

Lisätietoa aarporaajan tehtävistä antaa Jyrki Vessari, p 0500 468 265, jyrki.vessari(a)javasko.fi.

LEVYSEPPÄHITSAAJA
Etsimme luokkahitsaustaitoisia levyseppähitsaajia, jotka hallitsevat sekä levytyönkokoonpanotyön että hitsauksen (MIG/MAG). TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. Mahdollisesti vanhentuneiden hitsauspätevyyksien uusinta hoituu meillä helposti.

Lisätietoa levyseppähitsaajan tehtävistä antaa Rauno Laitinen, p 050 379 1221, rauno.laitinen(a)javasko.fi.

HITSAUSROBOTTIOHJELMOIJA
Haemme lisäresurssia kehittämään hitsauksemme automatisointia ja mekanisointia. Hakijalta edellytetään vahvaa osaamista hitsausrobottien ohjelmoinnista ja osallistumista myös käytännön tuotantotyöhön. Offline-ohjelmointiosaaminen (esim. Delfoi Arc) katsotaan eduksi.

Lisätietoa hitsausrobottiohjelmoijan tehtävistä antaa Hannu Soimasuo, p 050 540 5950, hannu.soimasuo(a)javasko.fi.

Hakemukset sähköpostilla paivi.kansanaho(a)javasko.fi