Vahvuutena vaativat kokonaisuudet

Javaskolla on oma hitsaamo ja koneistamo sekä tilava kokoonpanohalli. Javaskon henkilöstön osaamisen lisäksi käytössämme on toimittajaverkosto, joka mahdollistaa laajatkin järjestelmätoimitukset. Asiakas saa yhdellä tilauksella suurenkin kokonaisuuden, josta Javasko kantaa vastuun toimittajaverkostonsa kanssa.

Tarjoamme palveluja tuotteen koko elinkaaren ajalle. Tuotekehityksen konseptointi- ja suunnitteluvaiheessa meiltä saa valmistettavuusneuvontaa sekä protovalmistusta. Valmistusmäärien noustessa tehokas ja joustava massaräätälöity valmistuksemme mahdollistaa asiakasräätälöityjen toimitusten erittäin lyhyen toimitusajan. Lopulta tuotteen elinkaaren loppupuolella palvelemme jälkimarkkinatarpeitasi varaosavalmistuksella.

Levytyö ja hitsaus

Teemme levytyötä ja hitsausta kilpailukykyisesti sekä sarjatuotantona että tarpeittesi mukaan räätälöityinä yksittäiskappaleina. Hitsausinsinööreillämme on IWI-/IWE-pätevyydet ja hitsaustoimintamme on sertifioitu EN ISO 3834-2 -standardin mukaisesti. Modernit hitsausrobottiasemamme varmistavat toistuvien kappaleiden kilpailukykyisen valmistuksen.

Koneistus

Monipuolinen konekantamme soveltuu niin pienien kuin suurienkin kappaleiden koneistukseen. Koneistettavien kappaleiden maksimipituus on 16 000 mm.

Tutustu konekantaamme

Kokoonpano

Tarjoamme mekaanisen kokoonpanon lisäksi hydrauliikka-, pneumatiikka- ja sähköasennusta. Kokoonpanomme käsittää sekä yksittäiskappaleiden että sarjatuotantomaisten osakokoonpanojen ja kokonaisuuksien toimitukset automaatioineen ja testauksineen.

Järjestelmätoimitukset

Olemme toimineet pitkään järjestelmä- ja projektitoimittajana. Monipuolisen ja luotettavan verkostomme avulla hoidamme suuretkin kokonaistoimitukset puolestasi.

Ota yhteyttä